Bestellingen

Alle taarten worden op maat gemaakt daardoor zijn ze ook uniek. U kunt een foto als inspiratie meesturen via e-mail, maar ik kopieer nooit een taart van een andere taartdecorateur.

In verband met de bewerkelijkheid van de taart dient een bestelling het liefst 14 dagen van te voren binnen te zijn. Voor een bestelling binnen een week komt er een spoedtoeslag van €7,50 bij.

Alle bestellingen dienen via email aangevraagd te worden. De bestellingen worden via de e-mail bevestigd. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een e-mail met daarbij de factuur.

Betaling

Betaling gebeurd door vooruitbetaling via de bank uiterlijk 1 week na de factuurdatum of bij een spoedbestelling in overleg contant. Na ontvangst van de betaling, is de bestelling definitief. Indien er geen betaling heeft plaatsgevonden, dan zal de bestelling ook niet worden gemaakt.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorging of borg.

Annulering

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 1 week voor de leverdatum. Bij een annulering voor de gestelde datum wordt de betaling aan u terugbetaald. Bij annulering na de gestelde termijn, vervalt het recht op teruggave, in verband met al gemaakte kosten.

Ophalen en bezorgen

De taart kan afgehaald worden of eventueel bezorgd worden. Dit gebeurd in overleg.

In Enschede reken ik voor de bezorgkosten een vast bedrag van €6,00. Daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van €0,50 per gereden km.

Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. De taart wordt verpakt in een stevige doos. De doos kan het beste plat vervoerd worden, bijvoorbeeld in de kofferbak of plat op de grond voor de passagiersstoel. Vervoer de taart niet op schoot, een stoel of achterbank.

Taarten met slagroomvullingen en bavarois dienen in de koelkast bewaard te worden!

Bruidstaarten

Een aanvraag voor een bruidstaart dient het liefst zo ver mogelijk van te voren gedaan te worden. Het is mogelijk om van te voren een proeverij te boeken. De kosten hiervan zijn €35,00.

Bruidstaarten worden bezorgd op de trouwlocatie. Binnen Enschede zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten wordt een kilometervergoeding gerekend van €0,50 per gereden km.

Jolien’s Taartfeest is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde bruidstaart nadat deze is afgeleverd op de locatie.

Het annuleren van een bruidstaart kan tot uiterlijk 1 maand voor de leverdatum. Bij annulering binnen deze termijn zal 25% van het gehele bedrag als compensatie dienen. Dit in verband met al gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Privacy

De door u beschikbare persoonsgegevens worden uitsluitend door Jolien’s Taartfeest gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van een bestelling.

Overmacht

Jolien’s Taartfeest is een eenmanszaak en behoudt zicht het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Er zal dan gekeken worden naar een passende oplossing.

Allergieën

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën. Jolien’s Taartfeest is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Klachten

Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering, zodat uw klacht beoordeeld kan worden en we een passende oplossing kunnen zoeken.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Versie maart 2017