taarten sweet 16
Basis:

Alle biscuits worden gebakken met de biscuitmix van funcakes, deze mix heeft een mooie luchtige structuur en is zacht van smaak.
Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Marsepein of fondant:

Voor alle taarten gebruik ik de fondant van Callebaut, omdat deze aangenaam van smaak is en goed te kneden en niet snel zal scheuren. Voor de decoraties gebruik ik de marsepein van het merk funcakes. Deze heeft een lekkere amandelsmaak en is makkelijk door te kneden en dun uit te rollen.

Botercrème:

Deze crème wordt aan de buitenkant van de taart gebruikt om glad mee af te smeren, zodat de fondant blijft plakken aan de taart. Hiermee spuit je ook een dijkje in de taart om te voorkomen dat een vulling die veel vocht bevat uit de taart loopt.

Vullingen:

Ik vul de taarten met één van de standaardvullingen. Kijk voor meer informatie op de pagina vullingen. Voor vullingen zijn er veel mogelijkheden en combinaties qua smaken. Heeft u wensen voor een vulling laat het me gerust weten. In overleg is er veel mogelijk!